Måla inte själv

Hejsan hoppsan bloggen! Idag tänkte jag rikta blickarna några år tillbaka och skriva lite om när jag hade en målare från Mariestad på besök. Som med många andra saker, så var min tanke naturligtvis att göra jobbet själv, för att tjäna in lite kronor samtidigt som det inte känns så avancerat. Men likt många andra sådan projekt så tar jag mig oftast vatten över huvudet, för det är lite mer att tänka på än bara dra penseln över väggen. Jag skulle måla om vardagsrummet till klassisk vit färg bara, innan var rummet i en mörkare grå färg men jag hade tröttnat på det mörka och vill få in lite ljus i hemmet. Så jag for iväg till en butik i Mariestad och köpte mig lite vit målarfärg och sen var det egentligen bara att starta igång allting. Nu är det så här att jag är en person som väldigt lätt blir uttråkad, saker och ting får verkligen inte ta för lång tid och om det ska ta tid så måste det vara roligt. Jag hann knappt tejpa klart runt listerna innan jag satt framför datorn och gjorde något annat. Det där med att tänka ekonomiskt och måla själv, den tanken försvann väldigt snabbt eftersom jag istället ringde till en målare i Mariestad. Även om jag hade tagit mig igenom tejpningen och börjat måla så hade jag förmodligen blivit uttråkad efter några minuter. Samtidigt så kan jag känna att jag är rätt nöjd med att jag ringde till en målare, för det resultatet hade jag säkerligen inte kunnat uppnå och jag tror inte att jag hade klarat av att måla om taket heller. Antagligen blir det aldrig några mer försök med målning från min sida, men vad gör det när det finns målare tillgängligt. Nu får jag önska er en trevlig helg!