Min farbror bygger nytt

Godmorgon bloggen, det är väl inte för sent att säga godmorgon trots att klockan snart är elva? Jag har ju ändå semester och ligger fortfarande kvar i sängen trots att jag kanske borde bege mig upp och få något vettigt gjort istället. Om några timmar så ska jag åka ut till min farbror i Ljungby för att se hur det går med hans nyproduktion. De har köpt en tomt i Ljungby och ska smälla upp en ny kåk där så jag misstänker att det är fullt med hantverkare som är där nu. Jag lovade att komma förbi på en lunch och sen ska vi åka iväg för att kolla på lite vitvaror. I flera år har jag arbetat med just vitvaror så jag har bra koll på den branschen och vet vilka produkter som kan passa honom bra. Det blir en härlig dag i de småländska skogarna och det är inte ofta som man får käka pizza till frukost. Eftersom att vi ska sitta ute på den nya tomten han har köpt så lär det bli hämtmat, vi har ju inte direkt något kök att tillgå. Jag behöver även kolla på lite skisser över hur hans nyproduktion ska se ut, så jag vet vilka typer av vitvaror som kommer få plats. Idag finns det väldigt många olika varianter av kök, vissa föredrar att ha en köksö till exempel. Så det finns en del frågetecken som behöver redas ut innan vi kan åka iväg till butikerna. Jag ska erkänna att jag själv blir lite sugen på att riva mitt hus och dra igång en nyproduktion, det hade varit riktigt trevligt med ett sprillans nytt hus måste jag säga. Det kostar dock att bygga nytt från grunden och de pengarna finns inte riktigt där än men om några år kanske, till dess får jag bara ha det i mina tankar.