Varför inte testa kbt?

Hej på er allihopa och vad bra att ni har kommit in till mig och min blogg om psykisk ohälsa och ett inlägg om kbt i Boden, den här måndagen i april. Jag hoppas allt är bra med er den här dagen för solen skiner och det är vackert ute. Men så är det ju så här att flera av mina läsare, och jag själv också, har problem vi tampas med vilket gör att vi blir så upptagna av oss själva så vi inte ser om solen skiner och det är vår. För egen del är det ångest som kommer sig av en del fobier som tar mycket tid i anspråk, eller tog, för sedan jag började med kbt i Boden har allting blivit bättre. Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter blev det som räddade mig, eller i alla fall fått mig att må bättre än på länge. 

Nu när har själv gått till Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter sju gånger totalt så tror jag att jag med säkerhet kan säga att även ni som har problem med någon psykisk ohälsa kommer att få all den hjälp som ni behöver för att ni ska få må bättre, om ni ger denna kbt i Boden en chans. När man kommer till Norrbottens Kognitiva Terapi och Utbildningscenter för att få kbt i Boden så får man träffa en psykolog. Kbt kan vara den hjälp man behöver för att bli av med det som påverkar ens liv negativt. Kbt passar för många och det är inget som kan bli värre av kbt, bara bättre, och därför vill jag såklart att ni ska få må bättre och det kommer ni att kunna göra om ni börjar med kbt. Börja med att höra av er till det här företaget så kommer snart dörrar att öppnas och livet kännas bättre.