Vill du få hjälp med stubbfräsning?

Hej på er denna fredag, hur mår ni, jag mår bra tack. Idag tänkte jag prata om stubbfräsning. Det är en process där man tar bort stubbar, och det kan vara bra att få hjälp med om man inte har rätt verktyg för att göra jobbet själv, och det har de flesta inte då det är en speciell process att fräsa bort stubbar. Om ni vill få hjälp med stubbfräsning så finns det ett företag som jag kan rekommendera. De är verkligen duktiga på detta och de kommer garanterat att göra ett bra jobb. Tack vare att jag vände mig till dem så blev jag av med ett par stubbar som blivit kvar efter en trädfällning. Jag gillade inte stubbarna för hela tiden växte det upp skott från dem o och det blev som ogräs. Sedan var det svårt med gräsklippningen eftersom stubbarna stod i vägen hela tiden för gräsklipparen. Så när jag hörde om möjligheten till att få hjälp med stubbfräsning så blev jag genast intresserad och bestämde mig för att vända mig till detta företag. De hjälpte mig med och nu har jag blivit av med stubbarna och efter att de var klara var det inte mer än en hög med sågspån kvar. Högarna fyllde jag igen med detta sågspån och sedan jord och sten, för att avsluta med ett lager jord och gräsfrön.

Det var några veckor sedan som jobbet gjordes och gräset har börjat växa ut, det finns inte ett endaste synligt spår efter att det har stått ett par stubbar i gräsmattan. Företaget som jag pratar om de hjälper till med stubbfräsning i Norrtälje med omnejd och jag tänker mig att ni kanske vill läsa mer om dem, så därför lägger jag in en länk till deras hemsida någonstans här i inlägget. Hej och tack för att ni läste!