Skrapat upp lacken

Hejsan bloggen! Det är inte ofta som jag är på lite halvdåligt humör, speciellt inte när det är fredag heller. Men idag är en sån där dag då allting bara har gått åt skogen och jag är faktiskt lite irriterad på mig själv. Jag kommer tack vare min klantighet behöva billackering. Att smälla upp dörren mot en tegelvägg var inte riktigt det klokaste jag har gjort i mitt liv, det var om jag ska vara helt ärlig klumpigaste jag har gjort. Men ni vet hur det är när man är lite sen till jobbet och stressen kommer smygandes, det enda man tänker på är att komma i tid och det är just då som allt annat försvinner i tanken och de dumma besluten kommer fram. När jag väl kom fram till kontoret i Hjo så hade jag inte den minsta tanken på att det var en vägg jämte mig, så jag drog upp dörren och hörde verkligen hur lacken skrapades. Så nu har jag lite silvriga detaljer på min ena sidodörr, inte så snyggt. Det är dock inte hela världen utan det var som sagt bara lacken som drabbades. Så det behövs egentligen inget mer än bara billackering, men det känns fortfarande väldigt onödigt. Jag har åtminstone lärt mig att aldrig stressa igen och speciellt inte när jag sitter i bilen, då blir det inte bra. Nu när jag har fått skriva av mig lite så känns det lite bättre, jag börjar lugna ner mig från all frustration och vi får verkligen hoppas att den här dagen tar en vändning. Det är ju trots allt fredag och snart helg, så förutsättningarna finns fortfarande för att det ska kunna bli bra. Ni får ha en trevlig dag, nu måste jag ringa efter billackering så att min pärla kan bli fin igen.