Städfirma i Ulricehamn

Hej på er alla fina följare

Här i Ulricehamn så skiner solen men det är allt lite kyligt i vinden, men på mitt jobb håller man sig ganska varm ändå. Jag jobbar på en städfirma så jag håller igång kroppen för det mesta om dagarna. På vår städfirma får vi uppdrag som kan vara att städa kontor eller hemma hos folk, vi får också uppdrag så som att städa efter bygg och renovering för då kan det vara extra med byggdamm och sådant.

Just nu går jag i tankar att söka något annat jobb och det är egentligen inte att jag inte trivs för det gör jag, men det är ganska slitsamt för kroppen och därför känner jag att det inte är hållbart så länge till. Jag har bra arbetstider, bra kollegor och allt är egentligen bra förutom just den saken. På vår städfirma har cheferna varit noga med att låta oss ha bra redskap som ska underlätta för avlastning och så vidare, men det blir ändå slitigt. Jag känner det framför allt i axlarna och i ryggen och man har ju liksom bara en kropp så det gäller att ta hand om den.

Fördelen är att jag kan söka jobb i lugn och ro, det är ingen stress. Det är värre om man står utan då får man ju nästan bara ta första bästa, men nu kan jag avväga ordentligt innan jag tar något annat. Det som är skönt är också att min chef vet om att jag söker andra jobb och förstår mig, dessutom har hon sagt att hon gärna ställer upp som referens så det känns tryggt och bra. Nu ska vi ta och avsluta dagens uppdrag och sedan bege oss hemåt. Ha en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen.